Avatar: Frontiers of Pandora - Volledige Film

De volledige film van Avatar: Frontiers of Pandora, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 300 minuten duurt.
Avatar: Frontiers of Pandora - Volledige Film

Ontvoerd door de militaristische menselijke corporatie die bekend staat als de RDA, ben jij, een Na'vi, getraind en gevormd om hun doel te dienen.Vijftien jaar later ben je vrij, maar merk je dat je een vreemdeling bent in je geboortestad.Maak opnieuw verbinding met je verloren erfgoed, ontdek wat het werkelijk betekent om Na'vi te zijn en sluit je aan bij andere clans om Pandora te beschermen tegen de RDA.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Avatar: Frontiers of Pandora van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Avatar: Frontiers of Pandora van apocanow, of een selectie van de YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak handig voor het voltooien van doelstellingen en trofeeën.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

Open de volgende video van Avatar: Frontiers of Pandora, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 300 minuten.

Cherri Andrea640360