Avatar: The Last Airbender - The Quest for Balance - Volledige Film

De volledige film van Avatar: The Last Airbender - The Quest for Balance, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 62 minuten duurt.
Avatar: The Last Airbender - The Quest for Balance - Volledige Film

Het Avatar-team is terug!Beleef het epische avontuur van de originele Avatar: The Last Airbender-serie opnieuw terwijl je speelt als Aang en zijn 8 vrienden.Verken de meest unieke locaties uit de serie, los uitdagende puzzels op en beleef de meest ontroerende momenten in Aangs verhaal opnieuw.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Avatar: The Last Airbender - The Quest for Balance. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Avatar: The Last Airbender - The Quest for Balance. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Zou je veel trucs willen voor Avatar: The Last Airbender - The Quest for Balance die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Open de volgende video van Avatar: The Last Airbender - The Quest for Balance, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 62 minuten.

Cherri Andrea640360