Like a Dragon: Infinite Wealth - Volledige Film

De volledige film van Like a Dragon: Infinite Wealth, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 260 minuten duurt.
Like a Dragon: Infinite Wealth - Volledige Film

Twee buitengewone helden, Ichiban Kasuga en Kazuma Kiryu, worden samengebracht door de hand van het lot, of misschien iets sinisters... Ervaar Japan en ontdek alles wat Hawaï te bieden heeft in zo'n groots RPG-avontuur dat de hele wereld omvat.Grote Oceaan.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Like a Dragon: Infinite Wealth vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Like a Dragon: Infinite Wealth te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Open de volgende video van Like a Dragon: Infinite Wealth, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 260 minuten.

Cherri Andrea640360