Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - Volledige Film

De volledige film van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 360 minuten duurt.
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name - Volledige Film

WIS HET VERLEDEN OM DE TOEKOMST TE BESCHERMEN Kazuma Kiryu, ooit een legendarische yakuza, deed alsof hij dood was en verliet zijn naam om zijn familie te beschermen.Nu duwt een mysterieuze figuur hem terug naar het middelpunt van het conflict om hem naar buiten te brengen.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name! Je vindt ze in de speciale gids van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

De Trainer voor Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Open de volgende video van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 360 minuten.

Cherri Andrea640360