Walkthrough van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name voor PC

Walkthroughs, gids en geheimen voor Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name van PC. Bijvoorbeeld: Oneindige gezondheid en het gebruiken, kopen of verzamelen van items geven max.
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde pagina van de walkthrough van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden. Dit is een site die volledig is gewijd aan de walkthroughs en gidsen van videospelletjes.

De gids is mogelijks niet uitputtend! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen graag je rapporteringen toevoegen aan datgene dat al bestaat.

Deze gids is geldig voor de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds het spel is uitgebracht.

Is het niet genoeg? We hebben ook de trucs van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name! Je kunt ze vinden in de juiste pagina met trucs en codes van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door buiten de regels spelen, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

De Trainer voor is ook beschikbaar, op een aparte pagina. Een trainer is een programma dat, als het wordt uitgevoerd tijdens het spelen van het spel, trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Nu gaan we over om u de walkthrough te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Mogelijks moet je meerdere video's openen om alles te kunnen zien.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360