Trainer voor: Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name (1.10)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, Onbeperkte warmtekracht, Spook modus, Superschade en nog veel meer.
Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Te weinig? We hebben ook de trucs van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Denk je dat het weinig is? We hebben ook de walkthrough van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name! Je vindt ze in de speciale gids van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meer video's met de verschillende speelstukken. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om de video's te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

WIS HET VERLEDEN OM DE TOEKOMST TE BESCHERMEN Kazuma Kiryu, ooit een legendarische yakuza, deed alsof hij dood was en verliet zijn naam om zijn familie te beschermen.Nu duwt een mysterieuze figuur hem terug naar het middelpunt van het conflict om hem naar buiten te brengen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Ongelimiteerde gezondheid
 • Onbeperkte warmtekracht
 • Spook modus
 • Superschade
 • Artikelen gebruiken, kopen of verzamelen geeft max
 • Gamesnelheid
 • Edit: bedrag
 • Edit: Yen
 • Edit: Shogi-punten


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkte gezondheid NumPad2: onbeperkte warmtekrachtNumPad3: Spookmodus# vijandenNumPad4: superschade# inventarisNumPad5: items gebruiken, kopen of verzamelen levert het meeste op# GameplayNumPad6: spelsnelheid
Cherri Andrea640360