Trucs en Spelcodes: Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name voor PC.

Inleiding

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

WIS HET VERLEDEN OM DE TOEKOMST TE BESCHERMEN Kazuma Kiryu, ooit een legendarische yakuza, deed alsof hij dood was en verliet zijn naam om zijn familie te beschermen.Nu duwt een mysterieuze figuur hem terug naar het middelpunt van het conflict om hem naar buiten te brengen.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 08/11/2023, de datum waarop Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name (PC): Oneindige gezondheid en het gebruiken, kopen of verzamelen van items geven max.

Niet genoeg? We hebben ook de walkthrough van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name! Je kan deze vinden in de juiste gids van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name van deze site. Binnenin de pagina staan ​​één of meerdere video's met de verschillende etappes van het spel. Als je ergens in het spel vastzit, is er geen betere manier om door de video's te bladeren die we voor je verzameld hebben.

De Trainer voor Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is ook beschikbaar. Een trainer is een programma dat tijdens de uitvoering van het spel trucs toevoegt. Onderaan de pagina staat een lijst met trucs die je met dit programma kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name (1.10 / +8)
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte warmtekracht
  • Spook modus
  • Superschade
  • Artikelen gebruiken, kopen of verzamelen geeft max
  • Gamesnelheid
  • Edit: bedrag
  • Edit: Yen
  • Edit: Shogi-punten
Cherri Andrea640360