Tchia - Volledige Film

De volledige film van Tchia, gemaakt uit een mix van spel en kinematica, die 111 minuten duurt.
Tchia - Volledige Film

Een avontuur in een tropische open wereld.Klim, zweef, zwem en vaar over een prachtige archipel in deze zandbak die de wetten van de natuurkunde volgt.Neem de controle over dieren en objecten en speel op je volledig functionele ukelele.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Tchia. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen de trainer! We bieden u ook de walkthrough van Tchia. Op de speciale pagina van de walkthrough van dit spel zijn er enkele video's die je de gedetailleerde gids laten zien om het spel te voltooien. Het aantal video's hangt af van de lengte van het spel, dus wees geduldig en begin met lezen.

Zou je veel trucs willen voor Tchia die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

Open de volgende video van Tchia, zet deze op volledig scherm en geniet van de show! De video duurt 111 minuten.

Cherri Andrea640360