Walkthrough van Tchia voor PC

Walkthroughs, gids en geheimen voor Tchia van PC. Bijvoorbeeld: Bespaar slotpositie 1 en oneindig uithoudingsvermogen.
Tchia: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de walkthrough en de complete gids van Tchia. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Tchia, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trainers en Achievements.

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Dit spel is uitgekomen op 21/03/2024 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Tchia is gepubliceerd.

Niet alleen de walkthrough! We kunnen je ook de trucs en codes laten zien van Tchia. In de juiste pagina van de trucs van dit spel staan ​​paragrafen over hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, naast de lijst met Achievements en hoe je ze kunt verkrijgen.

Zou je veel trucs willen voor , die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die op deze site beschikbaar is op een aparte pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kun je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kunt krijgen.

Voor jullie hebben we ook de lijst met de Achievements van dit spel beschikbaar gemaakt met een automatisch vertaalde uitleg over hoe je ze kunt ontgrendelen. Je kunt deze lijst vinden op de truccen-pagina.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten we nu de walkthrough tonen, die verdeeld is in meerdere video's door de auteur wanneer deze te groot is.

Volledige oplossing

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Tchia, genaamd: Volledige oplossing. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!
Cherri Andrea640360