Gaar 2: een overzicht van de culinaire

Een revolutionaire partij, dat brengt de chaos in de keuken!

Gaar 2: een overzicht van de culinaire

Gaar 2: een overzicht van de culinaire

Gaar spel is een echt revolutionair gemaakt op een moment in de geschiedenis, waar je een stuk van de verbeelding, omdat uw spel wordt opgemerkt. Het werd gemaakt door een team van twee ontwikkelaars, en is een simulator van de keuken zo eenvoudig als het is dynamisch en vol actie. Het spel, gemaakt in 2016, is zo succesvol dat het is gemaakt voor een vervolg, Gaar, 2, met daarin, in het kort, wat in het eerste hoofdstuk werd vermist: een nieuwe multiplayer-modus, nieuwe recepten en gerechten.

Het Verhaal

De Koning van de Uien is weer in gevaar. Een leger van brood leven ingeblazen de dreiging is reëel en alleen een team van deskundige koks in staat zal zijn om te voldoen aan hun ongelooflijke honger. Je hebt om te reizen door de vele keukens van over de hele wereld, verfijnt u uw kennis van de culinaire en voor te bereiden voor de laatste uitdaging. OK, het zijn niet de beste als de plot, maar het is niet het soort spel dat biedt een verhaal meeslepend. Moet eerder worden gewaardeerd voor de stijl van het spel leuk en dynamisch.

De mechanica van het spel

De mechanica van het spel van Gaar 2 is hetzelfde als dat van zijn voorganger. Alleen spelen, of 4, je voor te bereiden een lijst van gerechten steeds groeiende in de snelheid van het licht. De aanvragen zijn zeer eenvoudig in het begin, zoals groenten en soep base, en vooruitgang te pizza ' s, sandwiches, sushi en andere gerechten met ingrediënten meerdere. Je moet coordinarvi met je vrienden als chef-koks in staat om aan alle orders, en de schoonheid komt wanneer u een vergissing in het spel: dit is gedaan om de mis of de keuken staat in brand. Toegevoegd op veel dynamische elementen, zoals ballonnen, door de lucht, keukens thema, in het ijs, in de lava, in de ruimte), en zelfs keukens van de dynamiekdie zich ontwikkelen of veranderen in de loop van het niveau. U kunt ook spelen met verschillende chef-Koks, mens of dier. Het is niet mogelijk was ik volledig aanpassen van het koken, maar u zal hebben om te kiezen tussen avatar klaar.

De Multiplayer-Modus

De online modus is een innovatie van het tweede hoofdstuk van Gaar. De spelers stemmen te kiezen voor de keuken en begint te spelen met de mogelijkheid om te communiceren tussen hen. Als u niet beschikt over een microfoon kunt u gebruik maken van de emotie die speciaal gemaakt zijn om effectief te kunnen communiceren met de rest van het team. Kortom, Gaar gekookt 2 is een waardige opvolger van de eerste, hoewel de mechanica van het spel is hetzelfde gebleven. De nieuwe toevoegingen, nieuwe scenario ' s zullen zeker maken het spel interessant, het enige minpunt is dat het kan saai zijn voor degenen die speelde de gehele eerste hoofdstuk, duik in dezelfde soep, voor de tweede keer. Wij raden u aan dat u het spel kopen alleen als u nog niet gespeeld de eerste-of als u getroffen door het en wil het opnieuw te proberen dezelfde ervaring, verbeterd.

Zie ook Al het nieuws overOvercooked 2 aanwezig in ons nieuwsarchief computerspelletjes.
Cherri Andrea640360