Trainer voor: Stronghold: Warlords (0.7.12903 GAME DEMO)

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega Money , Mega Resources , Mega Diplomacy Points , Onbeperkte teamgezondheid en nog veel meer.
Stronghold: Warlords: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Stronghold: Warlords!

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Stronghold: Warlords. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

Belegt de Great Khans, Imperial Warlords en Shogun Commanders in Stronghold: Warlords, de nieuwe titel in de klassieke Firefly kasteelsimulatorsaga. Bestuur met AI uitgeruste krijgsheren op het slagveld, wijd je aan de kasteeleconomie en bouw nieuwe aangedreven belegeringswapens.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Mega Money
  • Mega Resources
  • Mega Diplomacy Points
  • Onbeperkte teamgezondheid
  • Superschade
  • Spelsnelheid
  • Wijziging: huidige status
  • Wijziging: Maximale gezondheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Stronghold: Warlords: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad6: spelsnelheid

Trainer-opties

# player faction
NumPad1: Mega Money
NumPad2: Mega Resources
NumPad3: Mega Diplomacy Points
NumPad4: Onbeperkte teamgezondheid
NumPad5: Super Damage
# Gameplay
NumPad6: Snelheid van spelen

Editoropties # Geselecteerde eenheid of gebouw Huidige gezondheid Max. gezondheid

itoropties # Geselecteerde eenheid of gebouw
Huidige gezondheid
Max. gezondheid
Cherri Andrea640360