Trucs en Spelcodes: Stronghold: Warlords (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Stronghold: Warlords voor PC.

Inleiding

Stronghold: Warlords: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trucs en geheimen van Stronghold: Warlords! Het bevat alle ontgrendelingen en strategieën om verder te komen in het spel, moeilijke delen te overwinnen en nieuwe delen van het spel te ontdekken.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Belegt de Great Khans, Imperial Warlords en Shogun Commanders in Stronghold: Warlords, de nieuwe titel in de klassieke Firefly kasteelsimulatorsaga. Bestuur met AI uitgeruste krijgsheren op het slagveld, wijd je aan de kasteeleconomie en bouw nieuwe aangedreven belegeringswapens.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Stronghold: Warlords sinds 26/01/2021, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Stronghold: Warlords (PC): Mega-middelen en snelheid van spelen.

Stronghold: Warlords heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

Daarenboven hebben we ook de lijst met de Achievements voor je verzameld met daarnaast een kleine vertaalde uitleg over hoe je deze kunt bekomen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Stronghold: Warlords:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Stronghold: Warlords

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Stronghold: Warlords zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Stronghold: Warlords (0.7.12903 GAME DEMO / +0)
 • Mega Money
  Mega Resources
  Mega Diplomacy Points
  Onbeperkte teamgezondheid
  Superschade
  Spelsnelheid
  Wijziging: huidige status
  Wijziging: Maximale gezondheid
Cherri Andrea640360