Trainer voor: Zelter (10.28.2020 / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid
Geen honger
Geen dorst
Geen uitputting
Geen herladen
Onbeperkte munitie
Onbeperkte duur
Bevries de dag
Gemakkelijk Craft
Fast Craft
Super Damage
Spelsnelheid
Bewerken: Aanval
Bewerken: Verdediging
Bewerken: Ambachtelijke snelheid
Bewerken: Snelheid van horizontale beweging
Bewerken: geluk
Bewerken: charm
Bewerken: itembedrag onlangs verplaatst, , , en nog veel meer.
Zelter: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Zelter. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Zelter! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Zelter van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

De zombie-apocalyps is een moeilijke situatie om te overwinnen, zelfs als deze zich afspeelt in een schattig gepixeld universum! Probeer je huis te verdedigen en mensen te redden van de zombiehordes in dit nieuwe overlevingsspel.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Onbeperkte gezondheid
  Geen honger
  Geen dorst
  Geen uitputting
  Geen herladen
  Onbeperkte munitie
  Onbeperkte duur
  Bevries de dag
  Gemakkelijk Craft
  Fast Craft
  Super Damage
  Spelsnelheid
  Bewerken: Aanval
  Bewerken: Verdediging
  Bewerken: Ambachtelijke snelheid
  Bewerken: Snelheid van horizontale beweging
  Bewerken: geluk
  Bewerken: charm
  Bewerken: itembedrag onlangs verplaatst
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Zelter: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360