Trucs en Spelcodes: Zelter (PC)

Leer de trucs van Zelter en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Zelter: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Zelter. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

De zombie-apocalyps is een moeilijke situatie om te overwinnen, zelfs als deze zich afspeelt in een schattig gepixeld universum! Probeer je huis te verdedigen en mensen te redden van de zombiehordes in dit nieuwe overlevingsspel.

Dit spel is uitgebracht op 22/09/2020 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Zelter is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Zelter (PC): Oneindige munitie en aanpassing: horizontale bewegingssnelheid.

Als je echt veel trucs wilt voor Zelter, is het je geluksdag! We hebben een Trainer beschikbaar die, eenmaal gedownload en uitgevoerd tijdens het spel, je veel trucs zal laten ontgrendelen. De lijst met ontgrendelde trucs vind je verderop.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Zelter zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Zelter (10.28.2020 / +0)
  • Onbeperkte gezondheid
    Geen honger
    Geen dorst
    Geen uitputting
    Geen herladen
    Onbeperkte munitie
    Onbeperkte duur
    Bevries de dag
    Gemakkelijk Craft
    Fast Craft
    Super Damage
    Spelsnelheid
    Bewerken: Aanval
    Bewerken: Verdediging
    Bewerken: Ambachtelijke snelheid
    Bewerken: Snelheid van horizontale beweging
    Bewerken: geluk
    Bewerken: charm
    Bewerken: itembedrag onlangs verplaatst
Cherri Andrea640360