Trainer voor: Teardown (0.4.5 / +0)

Je zal veel Trucs toevoegen: Supergezondheid
Onbeperkte voertuiggezondheid
Onbeperkte brandstoftank
Onbeperkte shotgun-munitie
Freeze Alarm Timer
Gemakkelijk contant geld
Reset en missietimer blokkeren
Spelsnelheid, , , en nog veel meer.
Teardown: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Teardown en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je andere items hebt gevonden om hulp toe te voegen, aarzel dan niet om ze naar ons te sturen. We zullen ze toevoegen aan het al bestaande en u publiekelijk bedanken voor de geboden hulp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Teardown: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Teardown

Bereid de perfecte overval voor in deze gesimuleerde en volledig vernietigbare voxelwereld. Breek muren af ​​met voertuigen of explosieven om snelkoppelingen te creëren. Stapel de objecten om een ​​hoger niveau te bereiken. Gebruik de omgeving in uw voordeel op de meest creatieve manier die u kunt bedenken.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Supergezondheid
  Onbeperkte voertuiggezondheid
  Onbeperkte brandstoftank
  Onbeperkte shotgun-munitie
  Freeze Alarm Timer
  Gemakkelijk contant geld
  Reset en missietimer blokkeren
  Spelsnelheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Teardown: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360