Trucs en Spelcodes: Teardown (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Teardown voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Teardown: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Teardown. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Als u andere kan vinden, aarzel dan niet om het naar ons te sturen. We zullen het met eventuele openbare dank aan de bestaande toevoegen.

Bereid de perfecte overval voor in deze gesimuleerde en volledig vernietigbare voxelwereld. Breek muren af ​​met voertuigen of explosieven om snelkoppelingen te creëren. Stapel de objecten om een ​​hoger niveau te bereiken. Gebruik de omgeving in uw voordeel op de meest creatieve manier die u kunt bedenken.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Teardown sinds 29/09/2020, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Teardown (PC): Oneindige Shotgun en Super Health-munitie.

Daarnaast kunt u voor Teardown ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de trucs voorstellen.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Teardown zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Teardown (0.4.5 / +0)
  • Supergezondheid
    Onbeperkte voertuiggezondheid
    Onbeperkte brandstoftank
    Onbeperkte shotgun-munitie
    Freeze Alarm Timer
    Gemakkelijk contant geld
    Reset en missietimer blokkeren
    Spelsnelheid
Cherri Andrea640360