Trainer voor: Assassin's Creed Valhalla (1.1.2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid, , , en nog veel meer.
Assassin's Creed Valhalla: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trainer van Assassin's Creed Valhalla. Hier zijn alle bronnen die ons redactieteam heeft gevonden op Assassin's Creed Valhalla, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven is, ook Trucs en Walkthroughs.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Assassin's Creed Valhalla van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Assassin's Creed Valhalla van apocanow, of een selectie van de YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak handig voor het voltooien van doelstellingen en trofeeën.

Je bent Eivor, je lot is om een ​​legende te worden onder de Vikingen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Assassin's Creed Valhalla: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar 'Trainer geactiveerd'.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad7: onbeperkt gebruik van items en munitie

Trainer-opties

# speler
NumPad1: Onbeperkte gezondheid
NumPad2: onzichtbaar
NumPad3: onbeperkte weerstand
NumPad4: onbeperkt vermogen
NumPad5: Onbeperkt ademen onder water
# Inventaris
NumPad6: Verzamel maximaal
items NumPad7: onbeperkt gebruik van items en munitie
# Vijanden
NumPad8: Super Damage
# Creatie
NumPad9: eenvoudige updates
# Locatie
Vermenigvuldigen: teleporteert naar de opgeslagen positie

Editor-opties

# Voortgang
Huidige ervaring
Vaardigheidspunten verzameld
Ervaring op een hoger niveau (niet wijzigen)
Cherri Andrea640360