Trainer voor: Dyson Sphere Program (0.6.16.5780)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte energie Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw. , Alle Fabricator-projecten ontgrendeld Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw , Easy Craft Probeer het opnieuw Retry , Kan alle items maken in Replicator Retry Probeer het opnieuw. en nog veel meer.
Dyson Sphere Program: Verhaal van het Spel

Welkom! Vervolgens hebben we de Trainer van Dyson Sphere Program gebracht met ook een kleine gids voor het gebruik ervan.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

Voor Dyson Sphere Program hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanDyson Sphere Program.

Bouw de meest efficiënte intergalactische fabriek in het ruimtesimulatiespel Dyson Sphere Program! Probeer opnieuw de kracht van de sterren te benutten, middelen te verzamelen, productielijnen te plannen en te ontwerpen en je interstellaire fabriek te ontwikkelen van een klein ruimtelaboratorium tot een galactisch industrieel imperium.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte energie Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  • Alle Fabricator-projecten ontgrendeld Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
  • Easy Craft Probeer het opnieuw Retry
  • Kan alle items maken in Replicator Retry Probeer het opnieuw.
  • Snelle replicaproductie Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
  • Zet de dag stil Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  • Spelsnelheid Probeer het opnieuw
Waarom zijn sommige Trainers en Trucs betalend?
Sinds enkele jaren tot op vandaag is het steeds zeldzamer geworden om spellen te vinden die trucs bevatten, omdat de ontwikkelaars er zelf geen interesse in hebben. Om de trucs te maken (in de vorm van Trainers) zijn er daarom teams van externe programmeurs, die dit doen voor passie of als werk, en dit gratis of tegen betaling doen. Afhankelijk van wat de reden is waarom ze dit doen, is het juist om hen te belonen voor hun werk en vaardigheden.
Over het algemeen bevatten betaalde trucs en trainers meerdere functies, worden ze onderhouden door de maker en wordt er ondersteuning gegeven in geval van een slechte werking. Hun kwaliteit is daarom hoger.

Copyright-naleving

Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dyson Sphere Program: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw Luister naar de & # 39; trainer geactiveerd '.
Probeer het opnieuw Opnieuw proberen Druk op de gewenste sneltoets Opnieuw proberen Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd. Probeer het opnieuw Opnieuw proberen

Promotie-opties

Opnieuw proberen Opnieuw proberen NumPad7: Spelsnelheid Opnieuw proberen Opnieuw proberen

Traineropties

Opnieuw proberen Probeer het opnieuw # Mecha
Probeer het opnieuw NumPad1: Unlimited Energy
Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw. # Fabrikant
Probeer het opnieuw NumPad2: Alle Fabricator-projecten ontgrendeld
Probeer het opnieuw NumPad3: Easy Craft
Probeer het opnieuw NumPad4: kan alle items in Replicator maken
Opnieuw proberen NumPad5: snelle replicatieproductie
Probeer het opnieuw Probeer opnieuw # Omgeving
Probeer het opnieuw NumPad6: Freeze Daytime
Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw # Gameplay
Probeer het opnieuw NumPad7: Spelsnelheid Probeer het opnieuw
Cherri Andrea640360