Trucs en Spelcodes: Dyson Sphere Program (PC)

Alle trucs en codes van Dyson Sphere Program voor PC die in omloop zijn!

Inleiding

Dyson Sphere Program: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een genoegen om u op onze site te vinden. Deze pagina bevat alle trucs en codes die we hebben kunnen vinden voor Dyson Sphere Program.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Bouw de meest efficiënte intergalactische fabriek in het ruimtesimulatiespel Dyson Sphere Program! Probeer opnieuw de kracht van de sterren te benutten, middelen te verzamelen, productielijnen te plannen en te ontwerpen en je interstellaire fabriek te ontwikkelen van een klein ruimtelaboratorium tot een galactisch industrieel imperium.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 20/01/2021, de datum waarop Dyson Sphere Program werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dyson Sphere Program (PC): Bruikbare tips.

Een lawine van trucs voor jou dankzij de trainer van Dyson Sphere Program te downloaden op deze pagina! Een trainer is een programma waarmee je het spel veilig kan bewerken door trucs toe te voegen die voorheen niet bestonden. Vind alles op deze pagina!

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Dyson Sphere Program zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Dyson Sphere Program (0.6.16.5780 / +0)
 • Onbeperkte energie Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  Alle Fabricator-projecten ontgrendeld Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
  Easy Craft Probeer het opnieuw Retry
  Kan alle items maken in Replicator Retry Probeer het opnieuw.
  Snelle replicaproductie Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw
  Zet de dag stil Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
  Spelsnelheid Probeer het opnieuw
Cherri Andrea640360