Trainer voor: Crash Bandicoot 4: It's About Time (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Super Crash-modus Probeer het opnieuw Opnieuw proberen , Onbeperkte sprongen Opnieuw proberen Probeer het opnieuw , Onbeperkte levens Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw. , Sterfgevallen opnieuw instellen Probeer het opnieuw Opnieuw proberen en nog veel meer.
Crash Bandicoot 4: It's About Time: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Crash Bandicoot 4: It's About Time. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

Samen met de trainer kunnen we je ook de trucs van dit spel geven. Ga naar de pagina van de trucs en codes van Crash Bandicoot 4: It's About Time en je kunt alle trucs en ontgrendelaars vinden om het spel gemakkelijk af te maken en, vaak, zelfs een kleine gids voor de verzamelobjecten van het spel.

Samen met de trainer kunnen we je ook de walkthrough van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Ga naar de pagina met de walkthrough van Crash Bandicoot 4: It's About Time en je vindt een stapsgewijze gids om de spel te voltooien en, vaak, ook voor verzamelobjecten van het spel.

Lees de servicevoorwaarden en gebruiksvoorwaarden van Sony Entertainment Network voor meer informatie en om te zien hoe u uw reservering annuleert. Om de functie Automatisch downloaden te gebruiken, moet je de functies Automatisch inloggen en Automatisch inloggen op je PS4-systeem inschakelen.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
 • Super Crash-modus Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
 • Onbeperkte sprongen Opnieuw proberen Probeer het opnieuw
 • Onbeperkte levens Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
 • Sterfgevallen opnieuw instellen Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
 • Supercrash-snelheid Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
 • Bewerken: Total Wumpa Fruit Harvest Probeer het opnieuw.
 • Bewerken: Wumpa gemarkeerd Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
 • Wijzigen: Wumpa-verzamelingsmeter Probeer het opnieuw


 • Copyright-naleving

  Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Crash Bandicoot 4: It's About Time: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Zo niet, druk dan op F1 in het hoofdmenu.
Luister naar de & # 39; trainer geactiveerd '.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: reset dood
NumPad5: Super Crash Speed ​​
Wumpa-fruit: totaal geoogst Wumpa-fruit
Wumpa Fruit: Wumpa scoorde

Trainer-opties

# Crash
NumPad1: Super Crash Mode
NumPad2: onbeperkt sprongen
NumPad3: onbeperkte levens
NumPad4: reset dood
NumPad5: Super Crash Speed ​​

Editor-opties

# Wumpa Fruit
Totale Wumpa-fruitoogst
Wumpa scoorde
Wumpa inzamelingsmeter
Cherri Andrea640360