Trucs en Spelcodes: Crash Bandicoot 4: It's About Time (PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Crash Bandicoot 4: It's About Time voor PS4 / XBOX ONE / SWITCH, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Crash Bandicoot 4: It's About Time: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Crash Bandicoot 4: It's About Time!

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

Lees de servicevoorwaarden en gebruiksvoorwaarden van Sony Entertainment Network voor meer informatie en om te zien hoe u uw reservering annuleert. Om de functie Automatisch downloaden te gebruiken, moet je de functies Automatisch inloggen en Automatisch inloggen op je PS4-systeem inschakelen.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PS4 / XBOX ONE / SWITCH en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 02/10/2020. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Crash Bandicoot 4: It's About Time (PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Bruikbare tips.

Naast de trucs kunnen we je ook de walkthroughs van dit spel aanbieden in de vorm van een videogids. Kom binnen in de pagina van de walkthroughs van Crash Bandicoot 4: It's About Time en je zal een stapsgewijze gids kunnen vinden om het spel te voltooien en, vaak, ook de verzamelobjecten van het spel.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van Crash Bandicoot 4: It's About Time downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

En hier zijn eindelijk de langverwachte trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Crash Bandicoot 4: It's About Time zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Crash Bandicoot 4: It's About Time (ORIGINAL / +0)
  • Super Crash-modus Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
    Onbeperkte sprongen Opnieuw proberen Probeer het opnieuw
    Onbeperkte levens Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
    Sterfgevallen opnieuw instellen Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
    Supercrash-snelheid Probeer het opnieuw Opnieuw proberen
    Bewerken: Total Wumpa Fruit Harvest Probeer het opnieuw.
    Bewerken: Wumpa gemarkeerd Probeer het opnieuw Probeer het opnieuw.
    Wijzigen: Wumpa-verzamelingsmeter Probeer het opnieuw
Cherri Andrea640360