Trainer voor: The Hand of Merlin (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: Super rijden, , , en nog veel meer.
The Hand of Merlin: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor The Hand of Merlin.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van The Hand of Merlin van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

The Hand of Merlin is een turn-based RPG waarin Arthur-legende en sci-fi-horror samenkomen.Rekruteer dodelijke helden om landen vol buitenaards kwaad te verkennen, maak verhalende vouwkeuzes in unieke interactieve ontmoetingen en zoek naar de verloren fragmenten van je ziel in de hele wereld. multiversum!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Super rijden


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Hand of Merlin: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad3: vaardigheden niet opnieuw geladen
NumPad5: spelsnelheid
Bronnen: Mana

Traineropties

# Feest
NumPad1: Super Drive
# Vijanden
NumPad2: Zwakke vijanden
# Vaardigheden
NumPad3: vaardigheden niet opnieuw geladen
# Spreuken
NumPad4: onbeperkte essentie
# Spel
NumPad5: spelsnelheid

Editor-opties

# bronnen
Goud
Benodigdheden
Mana
Gerenommeerde
# Eenheid van de geselecteerde partij
Gezondheid
Pantser
AP links
Cherri Andrea640360