Trainer voor: Bum Simulator (1.08.26.g)

Je zal veel Trucs toevoegen: Snelheid van spelen, , , en nog veel meer.
Bum Simulator: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Bum Simulator. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Bum Simulator: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Bum Simulator

Bum Simulator is een sandbox-game vol ongepaste humor en onvergetelijke personages.De straten van Bumsville zijn je thuis.Heb jij het in je om je aan te passen, te overleven en een stedelijke legende te worden?

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Bum Simulator: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad1: spelsnelheid
Spelerstatistieken: uithoudingsvermogen

Traineropties

# gameplay
NumPad1: spelsnelheid

Editor-opties

# Spelerstatistieken
Gezondheid
Weerstand
Honger
Dorst
# Valuta
Geld
# Vooruitgang
Voordeelpunten
# Inventaris
Hoeveelheid van het item in slot 1
Cherri Andrea640360