Trucs en Spelcodes: Bum Simulator (PC)

Pagina gewijd aan de trucs, codes en geheimen van Bum Simulator voor PC.

Inleiding

Bum Simulator: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Bum Simulator verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Bum Simulator is een sandbox-game vol ongepaste humor en onvergetelijke personages.De straten van Bumsville zijn je thuis.Heb jij het in je om je aan te passen, te overleven en een stedelijke legende te worden?

Bum Simulator is gepubliceerd op 26/07/2021 voor PC. We zorgen ervoor dat de lijst met consoles waarvoor het spel in de loop van de tijd is gepubliceerd, wordt bijgewerkt als de trucs ook van toepassing zijn op nieuwkomers.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Bum Simulator (PC): Spelsnelheid en gezondheid.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Bum Simulator zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Bum Simulator (1.08.26.g / +0)
  • Snelheid van spelen
Cherri Andrea640360