Trainer voor: Surviving Mars (7299998)

Je zal veel Trucs toevoegen: Mega geld, , , en nog veel meer.
Surviving Mars: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd u de trainer en zijn gids voor het gebruik te tonen, die we hebben samengesteld voor Surviving Mars!

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Surviving Mars van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de walkthrough van dit spel aanbieden! Raadpleeg de walkthrough van Surviving Mars van apocanow, of een selectie van de YouTube-video's die speciaal door derden zijn gemaakt om alle andere spelers te begeleiden bij het voltooien van het spel. Walkthroughs zijn ook vaak handig voor het voltooien van doelstellingen en trofeeën.

Er zullen uitdagingen te overwinnen. Uitvoeren van uw strategie en verhoogt de kans van je kolonie te overleven, terwijl ontgrendelen de geheimen van deze vreemde wereld. Zijn jullie er klaar voor? Mars staat voor u klaar.

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Mega geld


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Surviving Mars: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad3: spelsnelheid

Traineropties

# Start het spel
NumPad1: Megageld
NumPad2: Mega Payload
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Opmerkingen

Sneltoetsen dempen:

Om sneltoetsen tijdelijk uit te schakelen, drukt u op CTRL-H nadat de trainer is
geactiveerd. U kunt ook CTRL-H gebruiken om de sneltoetsen opnieuw te activeren.
U kunt ook specifieke sneltoetsen uitschakelen door de sneltoets die u wilt uitschakelen te wijzigen in GEEN.

VR-modus

HTC Vive
Klik op de knop VR-modus. De coachopties worden nu als knoppen getekend. Activeer de trainer zoals gebruikelijk met het toetsenbord. Zet je HTC Vive aan en druk tijdens het gamen op de Menu-knop op de handcontrollers om de steam-overlay te openen. Onderaan kun je op de Desktop-knop klikken en nu kun je eenvoudig met de handcontroller de opties op de trainer indrukken.
Oculus Rift
Klik op de knop VR-modus. De coachopties worden nu als knoppen getekend. Open het Oculus-dashboard en klik op Oculus Desktop, druk nu op de knoppen op de trainer om de cheats te activeren.
Cherri Andrea640360