Walkthrough van Surviving Mars voor PC / PS4 / XBOX ONE

Hieronder vind je alle walkthroughs van het spel Surviving Mars voor PC / PS4 / XBOX ONE evenals een gids, verzamelobjecten en geheimen.
Surviving Mars: Trucs van het Spel

Inleiding en Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, vooral die gewijd aan de volledige walkthrough van Surviving Mars. Zonder ver af te wijken, laten we dit artikel aan u presenteren!

We hopen dat het u zal helpen en dat u ons werk zult waarderen. Als je suggesties hebt voor deze gids, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Dit spel is uitgekomen op 15/02/2018 en de walkthroughs die we hebben zijn geldig voor PC / PS4 / XBOX ONE. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Surviving Mars is gepubliceerd.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Zie de trucs van Surviving Mars van apocanow, of een selectie van de cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Op de pagina gewijd aan de trucs van dit spel kun je de lijst met te bereiken doelen voor de bijbehorende consoles lezen, samen met een kleine uitleg over hoe je ze kunt bereiken.

De inleiding is voorbij. Hier is de walkthrough voor dit spel, verdeeld in één of meer video's die van YouTube komen.

Deel 1

Dit is het onderdeel 0 van de Walkthrough van Surviving Mars, genaamd: Deel 1. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 2

Druk tweemaal om de video nummer 1 van de Walkthrough van Surviving Mars te bekijken, getiteld: Deel 2. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 3

Hier is de video Deel 3, nummer 2 van de Gids van Surviving Mars. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 4

Dit is het onderdeel 3 van de Walkthrough van Surviving Mars, genaamd: Deel 4. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 5

Druk tweemaal om de video nummer 4 van de Walkthrough van Surviving Mars te bekijken, getiteld: Deel 5. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 6

Hier is de video Deel 6, nummer 5 van de Gids van Surviving Mars. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 7

Dit is het onderdeel 6 van de Walkthrough van Surviving Mars, genaamd: Deel 7. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 8

Druk tweemaal om de video nummer 7 van de Walkthrough van Surviving Mars te bekijken, getiteld: Deel 8. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 9

Hier is de video Deel 9, nummer 8 van de Gids van Surviving Mars. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 10

Dit is het onderdeel 9 van de Walkthrough van Surviving Mars, genaamd: Deel 10. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 11

Druk tweemaal om de video nummer 10 van de Walkthrough van Surviving Mars te bekijken, getiteld: Deel 11. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 12

Hier is de video Deel 12, nummer 11 van de Gids van Surviving Mars. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!

Deel 13

Dit is het onderdeel 12 van de Walkthrough van Surviving Mars, genaamd: Deel 13. Druk tweemaal op de bijbehorende video om deze te openen!

Deel 14

Druk tweemaal om de video nummer 13 van de Walkthrough van Surviving Mars te bekijken, getiteld: Deel 14. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten vooraleer je vertrekt!

Deel 15

Hier is de video Deel 15, nummer 14 van de Gids van Surviving Mars. Als je genoten hebt van onze Recovery-job, meld je dan aan en reageer!
Cherri Andrea640360