Trainer voor: Legend of Keepers (1.0.7)

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
Legend of Keepers: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Legend of Keepers. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Legend of Keepers van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Legend of Keepers is de perfecte mix van Dungeon Management en Roguelite. Try Again Je bent ingehuurd als dungeon master door de Dungeons Company. Try Again Jouw taak is simpel: bescherm hun kerkers!

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Legend of Keepers: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Cherri Andrea640360