Trucs en Spelcodes: Legend of Keepers (PC / SWITCH)

Bruikbare tips en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan Legend of Keepers voor PC / SWITCH.

Inleiding

Legend of Keepers: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Legend of Keepers. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Legend of Keepers, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Legend of Keepers is de perfecte mix van Dungeon Management en Roguelite. Try Again Je bent ingehuurd als dungeon master door de Dungeons Company. Try Again Jouw taak is simpel: bescherm hun kerkers!

Dit spel is uitgebracht op 10/10/2019 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC / SWITCH. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Legend of Keepers is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Legend of Keepers (PC / SWITCH): Bruikbare tips.

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Legend of Keepers proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Legend of Keepers zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Legend of Keepers (1.0.7 / +0)
  • Bewerken: HP
Cherri Andrea640360