Trainer voor: Sheltered 2 (1.0.4)

Je zal veel Trucs toevoegen: Geen schade aan opvanggroep Niet nodig Onbeperkte itemintegriteit Onbeperkte gebruiksvoorwerpen Eenvoudig te ontgrendelen items Eenvoudig te ontgrendelen recepten Onbeperkt generatorvermogen Snelheid van spelen Bewerken: Kracht Bewerken: Behendigheid Bewerken: Intelligentie Bewerken: Charisma Bewerken: Perceptie Bewerken: Fortress Bewerken: Huidig hoeveelheid, , , en nog veel meer.
Sheltered 2: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Sheltered 2.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Sheltered 2: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Sheltered 2

Een brute survival- en resource management-game die zich afspeelt in een desolate post-apocalyptische wereld.Houd je overlevende factie in leven, beheer je schuilplaats en verzamel middelen.Creëer allianties en onderhoud relaties met andere facties of verover ze met geweld.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Geen schade aan opvanggroep Niet nodig Onbeperkte itemintegriteit Onbeperkte gebruiksvoorwerpen Eenvoudig te ontgrendelen items Eenvoudig te ontgrendelen recepten Onbeperkt generatorvermogen Snelheid van spelen Bewerken: Kracht Bewerken: Behendigheid Bewerken: Intelligentie Bewerken: Charisma Bewerken: Perceptie Bewerken: Fortress Bewerken: Huidig hoeveelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Sheltered 2: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: items voor onbeperkt gebruik
NumPad9: spelsnelheid
Vaardigheden van de geselecteerde partijleden: Charisma

Traineropties

# Feest
NumPad1: Geen schade aan de opvanggroep
NumPad2: niet nodig
# Mechanische items
NumPad3: onbeperkte objectintegriteit
# Verbruiksartikelen
NumPad4: items voor onbeperkt gebruik
# Creatie
NumPad5: eenvoudig te maken objecten
NumPad6: makkelijke recepten ontgrendelen
NumPad7: eenvoudige update
# Brandstof
NumPad8: Onbeperkt generatorvermogen
# Spel
NumPad9: spelsnelheid
Cherri Andrea640360