Trucs en Spelcodes: Sheltered 2 (PC)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Sheltered 2 voor PC, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Sheltered 2: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Sheltered 2. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Kent u nog andere? We zouden ze heel graag ontvangen, zodat we ze op de site kunnen publiceren en dit artikel kunnen bijwerken.

Een brute survival- en resource management-game die zich afspeelt in een desolate post-apocalyptische wereld.Houd je overlevende factie in leven, beheer je schuilplaats en verzamel middelen.Creëer allianties en onderhoud relaties met andere facties of verover ze met geweld.

We hebben materiaal geldig voor PC. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 21/08/2021, de datum waarop Sheltered 2 werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sheltered 2 (PC): Bruikbare tips.

Daarnaast kunt u voor Sheltered 2 ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Sheltered 2 zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Sheltered 2 (1.0.4 / +0)
  • Geen schade aan opvanggroep Niet nodig Onbeperkte itemintegriteit Onbeperkte gebruiksvoorwerpen Eenvoudig te ontgrendelen items Eenvoudig te ontgrendelen recepten Onbeperkt generatorvermogen Snelheid van spelen Bewerken: Kracht Bewerken: Behendigheid Bewerken: Intelligentie Bewerken: Charisma Bewerken: Perceptie Bewerken: Fortress Bewerken: Huidig hoeveelheid
Cherri Andrea640360