Trucs en Spelcodes: Sheltered (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Sheltered (PC).

Inleiding

Sheltered: Verhaal van het Spel

Welkom op onze pagina's, en vooral diegenen die gewijd zijn aan de trucs van Sheltered. Zonder verder uitstel gaan we dit artikel aan u presenteren!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Beschutte is een spannend spel van overleving en het beheer van de middelen. Het is aan u om te beschermen de vier leden van een familie die, na een wereldwijde apocalyps, is erin geslaagd om bij een verlaten schuilplaats.

Dit spel is uitgebracht op 15/02/2016 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Sheltered is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Sheltered (PC): Brandstof en Geneesmiddelen onbeperkt en Mechanische Integriteit.

Zou je veel trucs willen voor Sheltered die je anders niet zou kunnen krijgen? Download de Trainer die beschikbaar is op deze site onderaan de pagina. Eenmaal uitgevoerd en geactiveerd, kan je trucs aan het spel toevoegen die je anders niet kan krijgen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Sheltered zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Sheltered (09-27-2021 / +0)
  • Family Health Unlimited
  • Reset Voorwaarden
  • Mechanische Integriteit
  • Brandstof en Geneesmiddelen onbeperkt
Cherri Andrea640360