Trainer voor: Just Shapes and Beats (1.6.30)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid Onoverwinnelijke spelsnelheid, , , en nog veel meer.
Just Shapes and Beats: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Just Shapes and Beats en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als u nog iets anders weet, steeds relevant voor het onderwerp of elementen om dit artikel te verbeteren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of commentaar te geven op de gids. Je maakt het completer en nuttiger voor al zijn bezoekers.

Voor Just Shapes and Beats hebben we ook de trucs van het spel. Je kan een verzameling vinden van codes en ontgrendelaars waarmee je eender welk obstakel kunt overwinnen op de pagina van de trucs vanJust Shapes and Beats.

Just Shapes and Beats is een muzikale co-op met drie simpele uitgangspunten: vermijd vormen, beweeg op ritmes die de hele tijd breken en sterven.

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheid Onoverwinnelijke spelsnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Just Shapes and Beats: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad3: spelsnelheid

Traineropties

# Spelerskubus
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: Onoverwinnelijk
# Spel
NumPad3: spelsnelheid
Cherri Andrea640360