Trucs en Spelcodes: Just Shapes and Beats (PC)

Scroll doorheen deze pagina om alle bestaande trucs te vinden voor Just Shapes and Beats (PC).

Inleiding

Just Shapes and Beats: Verhaal van het Spel

Welkom op de gerelateerde trucspagina van Just Shapes and Beats. We laten je al het materiaal zien dat we hebben gevonden, dit is een site die volledig is gewijd aan trucs en walkthroughs voor videospellen.

Het is misschien niet alles! Als je iets nieuws hebt gevonden, neem dan contact met ons op of reageer op dit artikel en we zullen je materiaal graag toevoegen aan het bestaande.

Dit spel is uitgebracht op 31/04/2018 en de trucs die we bezitten zijn geldig voor PC. Deze lijst zal in de loop van de tijd worden bijgewerkt telkens wanneer we merken dat er nieuwe consoles zijn waarop Just Shapes and Beats is gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Just Shapes and Beats (PC).

Wil je veel trucs en wil je dat ze effectief zijn? Dan moet je de Trainer van Just Shapes and Beats proberen die beschikbaar is op deze site. Download hem en voer hem uit terwijl je speelt: het zal je toelaten nieuwe trucs te ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Onderaan de pagina vind je ook een lijst met de ontgrendelde doelstellingen in dit spel met een kleine gids. De lijst is in het Engels, maar we hebben ook een automatisch vertaalde versie toegevoegd om het begrijpen te vergemakkelijken.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs: Steam doelen

Trucs Just Shapes and Beats:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: Just Shapes and Beats

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Just Shapes and Beats zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Just Shapes and Beats (1.6.30 / +0)
Cherri Andrea640360