Trainer voor: Tesla Force (1.03)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte gezondheid Niet opladen Onbeperkte Power Stacks Onbeperkte teleportatie Onbeperkte Mech-modus Speelsnelheid Bewerken: Batterij Bewerken: Kristal, , , en nog veel meer.
Tesla Force: Verhaal van het Spel

Hallo en Welkom bij Apocanow. We presenteren u dit artikel dat gaat over de Trainer van Tesla Force. We hopen dat het je van dienst zal zijn en het je in staat zal stellen je ervaring met dit spel te verbeteren.

Kent u nog iets anders met betrekking tot deze trainer of heeft u ander materiaal? Stuur het ons door zonder problemen! U kunt op dit artikel reageren of privé contact met ons opnemen en we zullen deze gids ook graag bijwerken met het materiaal dat u ons hebt gestuurd!

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Tesla Force van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

Met wetenschap als je superkracht, draai je rollen op en kom in actie! Tesla Force is een rogue-lite top-down shooter met oneindige procedurele gameplay met tentakel-splitsende actie. Speel als Tesla, Curie, Lovecraft en Shelley en breng kosmische horror terug naar de galactische afgrond!

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte gezondheid Niet opladen Onbeperkte Power Stacks Onbeperkte teleportatie Onbeperkte Mech-modus Speelsnelheid Bewerken: Batterij Bewerken: Kristal


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Tesla Force: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad4: onbeperkt teleporteren
NumPad6: spelsnelheid

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
# Wapens
NumPad2: herladen niet
# Krachten
NumPad3: kosten voor onbeperkte bevoegdheden
NumPad4: onbeperkt teleporteren
# Mechanisch
NumPad5: Onbeperkte mechanische modus
# Spel
NumPad6: spelsnelheid

Editor-opties

# bronnen
Batterij
Kristal
Cherri Andrea640360