Trucs en Spelcodes: Tesla Force (PC)

Zoveel trucs zoals Bruikbare tips voor Tesla Force (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Tesla Force: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site over de trucs en ontgrendelaars van Tesla Force. Alle geheimen die we over dit spel weten, zijn op deze pagina geschreven.

Als u ander materiaal heeft, aarzel dan niet om het te plaatsen of naar ons op te sturen. We zullen het heel graag en met eventuele bedanking in het artikel plaatsen.

Met wetenschap als je superkracht, draai je rollen op en kom in actie! Tesla Force is een rogue-lite top-down shooter met oneindige procedurele gameplay met tentakel-splitsende actie. Speel als Tesla, Curie, Lovecraft en Shelley en breng kosmische horror terug naar de galactische afgrond!

Ons materiaal kan worden gebruikt met de volgende consoles: PC. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt sinds PC of sinds wanneer het spel is uitgekomen.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Tesla Force (PC): Bruikbare tips.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Nu gaan we over om u de trucs te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Tesla Force zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Tesla Force (1.03 / +0)
  • Onbeperkte gezondheid Niet opladen Onbeperkte Power Stacks Onbeperkte teleportatie Onbeperkte Mech-modus Speelsnelheid Bewerken: Batterij Bewerken: Kristal
Cherri Andrea640360