Trainer voor: Starship Troopers: Terran Command (Demo 1.1.3)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onoverwinnelijke eenheden Onbeperkte eenheden Super God Mode Onthul kaart Bewerken: Ervaring, , , en nog veel meer.
Starship Troopers: Terran Command: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Starship Troopers: Terran Command.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Starship Troopers: Terran Command vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Starship Troopers - Terran Command is een spannend realtime strategiespel dat zich afspeelt in het universum van de Starship Troopers-films.Neem het bevel over de mobiele infanterie en speel jouw rol in de oorlog tegen de dreiging van spinachtigen.Zorg ervoor dat de menselijke beschaving, en niet de insectenbeschaving, de melkweg nu en voor altijd regeert!

En hier is nu eindelijk de langverwachte trainer van dit spel. Download en activeer hem na het lezen van de gebruikersgids en je kunt alle beloofde trucs gebruiken tijdens het spelen.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onoverwinnelijke eenheden Onbeperkte eenheden Super God Mode Onthul kaart Bewerken: Ervaring


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Starship Troopers: Terran Command: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

Geselecteerde eenheid: ervaring

Traineropties

# eenheden
NumPad1: onoverwinnelijke eenheden
# Distributie
NumPad2: Onbeperkt aantal eenheden
# Spel
NumPad3: Super God-modus
# Kaart
NumPad4: toon de kaart

Editor-opties

# geselecteerde schijf
Ervaring
Cherri Andrea640360