Trucs en Spelcodes: Starship Troopers: Terran Command (PC)

Zoveel trucs zoals en onbepaald voor Starship Troopers: Terran Command (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Starship Troopers: Terran Command: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel gaat over trucs en codes van het spel Starship Troopers: Terran Command en verzamelt daarin al het videogamemateriaal over dit spel, en in het bijzonder ook Trainers, Achievements en mogelijke Walkthroughs.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Starship Troopers - Terran Command is een spannend realtime strategiespel dat zich afspeelt in het universum van de Starship Troopers-films.Neem het bevel over de mobiele infanterie en speel jouw rol in de oorlog tegen de dreiging van spinachtigen.Zorg ervoor dat de menselijke beschaving, en niet de insectenbeschaving, de melkweg nu en voor altijd regeert!

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Starship Troopers: Terran Command sinds 31/02/2022, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Starship Troopers: Terran Command (PC): en onbepaald.

Starship Troopers: Terran Command heeft ook een Promotrainer beschikbaar. Als je deze downloadt en uitvoert terwijl je speelt, kun je nieuwe functies krijgen, meestal extra trucs die op geen enkele andere manier kunnen worden verkregen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Starship Troopers: Terran Command zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Starship Troopers: Terran Command (Demo 1.1.3 / +0)
  • Onoverwinnelijke eenheden Onbeperkte eenheden Super God Mode Onthul kaart Bewerken: Ervaring
Cherri Andrea640360