Trainer voor: Icarus (0.7.0.79789)

Je zal veel Trucs toevoegen: Super Player Onzichtbaar Onbeperkte sprongen Onbeperkte duur Onbeperkte voorraadgewicht Materialen worden niet verbruikt Simuleert geen uitgegeven punten Eenvoudig knutselen Mid-day freeze time Spelsnelheid Bewerken: Huidige XP Bewerken: Tijd van de dag, , , en nog veel meer.
Icarus: Verhaal van het Spel

Hallo! Het is een plezier u hier op onze site te hebben. Deze pagina toont de trainer en de bijbehorende gebruikersgids voor Icarus.

Als u ideeën heeft om deze gids beter te maken, neem dan nu contact met ons op. We zullen verheugd zijn uw materiaal op deze pagina te plaatsen en u te bedanken voor uw hulp.

Niet alleen dat, we kunnen je ook de trucs en codes van dit spel aanbieden! Ga naar trucs van Icarus van apocanow, of een selectie van cheats en strategieën om elke vijandigheid te overwinnen die het spel je voorlegt. Naast de trucs kun je ook de lijst met de doelstellingen en trofeeën vinden en hoe je ze kunt bekomen.

ICARUS is een sessie-, solo- of co-op PvE-survivalspel voor maximaal acht spelers.Verken wilde en verlaten buitenaardse landen die zijn ontstaan ​​uit een terraforming-fout.Verzamel materialen, keer terug naar een baan om de aarde en ontdek nieuwe technologieën voor de volgende missie.

De inleiding is voorbij. Hier is de trainer voor dit spel en de relatieve gids om hem te gebruiken.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Super Player Onzichtbaar Onbeperkte sprongen Onbeperkte duur Onbeperkte voorraadgewicht Materialen worden niet verbruikt Simuleert geen uitgegeven punten Eenvoudig knutselen Mid-day freeze time Spelsnelheid Bewerken: Huidige XP Bewerken: Tijd van de dag


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Icarus: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Promotie-opties

NumPad3: onbeperkt springen
NumPad6: materialen worden niet verbruikt
NumPad9: bevriestijd halverwege de dag
Vermenigvuldigen: spelsnelheid
Omgeving: tijd van de dag

Traineropties

# Speler
NumPad1: Super Player
NumPad2: onzichtbaar
NumPad3: Onbeperkte sprongen
NumPad4: onbeperkte duur
# Inventaris
NumPad5: Onbeperkt voorraadgewicht
NumPad6: materialen worden niet verbruikt
# Spelersvoortgang
NumPad7: simuleert geen uitgegeven punten
# Creatie
NumPad8: eenvoudig knutselen
# Omgeving
NumPad9: bevriestijd halverwege de dag
# Spel
Vermenigvuldigen: spelsnelheid

Editor-opties

# Spelersvoortgang
Huidige XP
# Omgeving
Tijd van de dag
Cherri Andrea640360