Trucs en Spelcodes: Icarus (PC)

Leer de trucs van Icarus en ontdek de codes op deze pagina.

Inleiding

Icarus: Verhaal van het Spel

We zijn verheugd dit artikel te presenteren dat gewijd is aan de trucs en codes van Icarus. Hier vindt u alle bronnen die onze redactie heeft gevonden op Icarus, in het bijzonder, bovenop hetgeen dat geschreven staat, ook Trainers en Achievements.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

ICARUS is een sessie-, solo- of co-op PvE-survivalspel voor maximaal acht spelers.Verken wilde en verlaten buitenaardse landen die zijn ontstaan ​​uit een terraforming-fout.Verzamel materialen, keer terug naar een baan om de aarde en ontdek nieuwe technologieën voor de volgende missie.

Alle informatie over de trucs in dit artikel is van toepassing op Icarus sinds 20/10/2021, op de consoles PC. De lijst wordt telkens bijgewerkt wanneer het spel wordt gepubliceerd voor een nieuwe console.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Icarus (PC): Onbeperkte sprongen en Super Player.

Daarnaast kunt u voor Icarus ook een promotrainer van derden downloaden. Als het samen met het spel wordt uitgevoerd, kun je met deze trainer trucs activeren die je anders niet zou krijgen.

Na deze inleiding over het spel, volgen hier de trucs die we je beloofd hebben.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Icarus zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Icarus (0.7.0.79789 / +0)
  • Super Player Onzichtbaar Onbeperkte sprongen Onbeperkte duur Onbeperkte voorraadgewicht Materialen worden niet verbruikt Simuleert geen uitgegeven punten Eenvoudig knutselen Mid-day freeze time Spelsnelheid Bewerken: Huidige XP Bewerken: Tijd van de dag
Cherri Andrea640360