Trainer voor: Vampire: the Masquerade (R.1.1.51192 HF)

Je zal veel Trucs toevoegen: Snelheid van spelen , Bewerken: ervaring , Verandering: Wilskracht , Verandering: Wilskracht max en nog veel meer.
Vampire: the Masquerade: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Vampire: the Masquerade! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Te weinig? We hebben ook de trucs van Vampire: the Masquerade! Je vindt ze op de speciale pagina van de trucs en codes van Vampire: the Masquerade van deze site. Op de pagina staan ​​paragrafen over de trucs en ontgrendelaars van het spel. Als je ergens vastzit in het spel, of als je gewoon meer plezier wilt hebben door de regels te ontwijken, is er geen betere manier om de trucs te raadplegen die we voor je hebben verzameld.

Kruip in de huid van 3 vampiers, gebruik hun krachten intelligent en vind de juiste balans tussen je menselijke en dierlijke kant in een bloedstollend verhaal, waarin jouw keuzes het lot van de stad Boston bepalen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: ervaring
  • Verandering: Wilskracht
  • Verandering: Wilskracht max
  • Bewerken: Bloodpower Left
  • Verandering: Wilskracht getoond
  • Wijziging: Bloodpower bleef getoond


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Vampire: the Masquerade: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# gameplay
NumPad1: spelsnelheid

Editor-opties

# Karakter en discipline
Ervaring
# Speler
Wilskracht
Maximale wilskracht
Bloedkracht Links
Wilskracht getoond
Bloodpower bleef getoond

Opmerkingen

Zal:
De waarden verschijnen mogelijk niet in de editor, tenzij u zich op een plaats bevindt waar ze worden gelezen of kunnen worden gemanipuleerd.
Cherri Andrea640360