Trucs en Spelcodes: Vampire: the Masquerade (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Hieronder vind je alle trucs van het spel Vampire: the Masquerade voor PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH, evenals ontgrendelingen, geheimen en tips.

Inleiding

Vampire: the Masquerade: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van Vampire: the Masquerade verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Kruip in de huid van 3 vampiers, gebruik hun krachten intelligent en vind de juiste balans tussen je menselijke en dierlijke kant in een bloedstollend verhaal, waarin jouw keuzes het lot van de stad Boston bepalen.

We hebben materiaal geldig voor PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH. De lijst met consoles is voortdurend bijgewerkt sinds 19/05/2022, de datum waarop Vampire: the Masquerade werd gepubliceerd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Vampire: the Masquerade (PC / PS5 / XSX / PS4 / XBOX ONE / SWITCH): Bruikbare tips.

We hebben ook een trainer gevonden voor dit spel. Met dit computerprogramma kan je trucs aan het spel toevoegen die je op geen enkele andere manier kon krijgen en kan je deze tijdens het spelen activeren.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Vampire: the Masquerade zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Vampire: the Masquerade (R.1.1.51192 HF / +0)
 • Snelheid van spelen
  Bewerken: ervaring
  Verandering: Wilskracht
  Verandering: Wilskracht max
  Bewerken: Bloodpower Left
  Verandering: Wilskracht getoond
  Wijziging: Bloodpower bleef getoond
Cherri Andrea640360