Trainer voor: Haiku, the Robot (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus Super snelheid Super sprong , Onbeperkt reserveonderdelen , Snelheid van spelen, en nog veel meer.
Haiku, the Robot: Verhaal van het Spel

Welkom op onze site, in het bijzonder op de pagina gewijd aan de trainer van Haiku, the Robot. Zonder teveel voorwoord gaan we dit artikel aan u beschrijven!

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Haiku, the Robot: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Haiku, the Robot

Duik in de diepten van een mechanische wereld in dit schattige avonturenverkenningsspel.Verken en vecht in een land vol corrupte robots en machines.Terwijl je op zoek bent naar antwoorden op de mysteries die je omringen.

Het voorwoord is voorbij, we tonen u de promo-trainer die we hebben gevonden en de gids die speciaal voor ons is geschreven door de auteurs van het programma.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus Super snelheid Super sprong
  • Onbeperkt reserveonderdelen
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Haiku, the Robot: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: Supersnelheid
NumPad3: Super Jump
NumPad4: onbeperkt reserveonderdelen
# Diverse
NumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360