Trainer voor: Dinkum (0.4.2)

Je zal veel Trucs toevoegen: Ongelimiteerde gezondheid , Onbeperkte weerstand , Onbeperkte duur , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Dinkum: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Dinkum. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

Zou u deze gids kunnen verbeteren? We zijn erg blij om te weten hoe, zodat we een beter artikel kunnen maken door het met uw advies bij te werken.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Dinkum vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Goedemorgen!Maak je klaar om een ​​nieuw Dinkum-kermisleven te beginnen en je nieuwe huis in de bush te bouwen.Verken tropische eucalyptusbossen, verzengende woestijnen en geweldige billabongs op een eiland dat is geïnspireerd op de wilde Australische outback.Zorg voor gigantische wombats, speel met vrienden en maak je klaar voor ripper-tijd!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Ongelimiteerde gezondheid
  • Onbeperkte weerstand
  • Onbeperkte duur
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: Munten
  • Bewerken: Autorisatiepunten


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Dinkum: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte gezondheid
NumPad2: onbeperkte weerstand
# Artikelen
NumPad3: onbeperkte duur
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Munten
Punten toestaan ​​

Opmerkingen

Munten:
De waarde wordt gevuld wanneer de inventaris wordt ingevoerd
Toegestane punten:
De waarde loopt vol bij het laden