Trucs en Spelcodes: Dinkum (PC)

Zoveel trucs zoals en onbepaald voor Dinkum (PC). Onze site is volledig gespecialiseerd in trucs en walkthroughs.

Inleiding

Dinkum: Verhaal van het Spel

We laten je graag het videospelmateriaal zien dat we hebben verzameld voor Dinkum!

Als je nieuwe geheimen of codes hebt gevonden en deze wilt delen, aarzel dan niet! We zijn altijd blij om ons materiaal met ander te kunnen integreren en het voor iedereen beschikbaar te maken.

Goedemorgen!Maak je klaar om een ​​nieuw Dinkum-kermisleven te beginnen en je nieuwe huis in de bush te bouwen.Verken tropische eucalyptusbossen, verzengende woestijnen en geweldige billabongs op een eiland dat is geïnspireerd op de wilde Australische outback.Zorg voor gigantische wombats, speel met vrienden en maak je klaar voor ripper-tijd!

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 14/06/2022. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor Dinkum (PC): en onbepaald.

Voor dit spel hebben we ook de promotrainer beschikbaar! Een Trainer is een computerprogramma waarmee je, als je het samen met het spel uitvoert, veel trucs kunt ontgrendelen.

De inleiding is voorbij. Hier zijn de trucs voor dit spel.

Trucs:

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van Dinkum zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina Dinkum (0.4.2 / +0)
 • Ongelimiteerde gezondheid
  Onbeperkte weerstand
  Onbeperkte duur
  Snelheid van spelen
  Bewerken: Munten
  Bewerken: Autorisatiepunten
Cherri Andrea640360