Trainer voor: The Tale of Bistun (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: God modus , Onbeperkte gezondheid , 1 treffer doden , Snelheid van spelen en nog veel meer.
The Tale of Bistun: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van The Tale of Bistun. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

We hopen dat u na het lezen het werk dat we hebben verricht zult waarderen. Als je advies hebt voor dit artikel, reageer of neem contact met ons op en we zullen de pagina bijwerken.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van The Tale of Bistun vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

The Tale of Bistun is een actie-avonturenspel gebaseerd op het verhaal van het 12e-eeuwse tragische gedicht Khosrow and Shirin.Een beeldhouwer zonder herinneringen moet ontaarde landen doorkruisen om zijn ware identiteit en de bron van al dat kwaad en die vreemde stemmen te ontdekken.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • God modus
  • Onbeperkte gezondheid
  • 1 treffer doden
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van The Tale of Bistun: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: God-modus
NumPad2: onbeperkte gezondheid
NumPad3: 1 Hit Kill
# Diversen
NumPad4: spelsnelheid
Cherri Andrea640360