Trucs en Spelcodes: The Tale of Bistun (PC)

Eindeloos leven en vele andere trucs en codes op deze pagina gewijd aan The Tale of Bistun voor PC.

Inleiding

The Tale of Bistun: Verhaal van het Spel

Welkom! Hieronder hebben we de trucs van The Tale of Bistun verzameld, maar niet alleen dat. Alle Achievements, codes en trainers zullen op deze pagina worden weergegeven als en van zodra ze beschikbaar zijn.

Als u andere kent, stel ze dan voor door contact met ons op te nemen en we zullen ze graag hier in dit artikel publiceren.

The Tale of Bistun is een actie-avonturenspel gebaseerd op het verhaal van het 12e-eeuwse tragische gedicht Khosrow and Shirin.Een beeldhouwer zonder herinneringen moet ontaarde landen doorkruisen om zijn ware identiteit en de bron van al dat kwaad en die vreemde stemmen te ontdekken.

De trucs in ons bezit zijn geldig voor PC en zouden allemaal geldig moeten zijn sinds het spel uitkwam, dat wil zeggen sinds 13/06/2022. We werken de consolelijst elke keer bij van zodra er een nieuwe console aan de lijst wordt toegevoegd.

Ontdek veel Trucs, Tips en Strategieën voor The Tale of Bistun (PC): Eindeloos leven.

We kunnen je daarenboven ook de Trainer voor dit spel aanbieden. Op een speciale toegewijde pagina kun je de Trainer van The Tale of Bistun downloaden, waarmee je nieuwe trucs kan ontgrendelen die anders niet kunnen worden ontgrendeld.

Ook beschikbaar aan het einde van het artikel is de lijst met de Achievements van dit spel met een indicatie over hoe je ze kunt ontgrendelen.

Na het voorwoord, laten we je de trucs zien die we hebben gevonden.

Trucs: Steam doelen

Trucs The Tale of Bistun:
Voer de volgende taken uit om de bijbehorende Steam Doelstellingen te behalen (de lijst kan in het Engels zijn):
TitelSteam doelen: The Tale of Bistun

Trainers, Middelen en Valsspeel Codes

De Trainers van The Tale of Bistun zijn kleine downloadbare programma's waarmee je een functionaliteit aan het spel kunt toevoegen, voornamelijk om vals te spelen en om trucs te bieden die mogelijks niet op een andere manier beschikbaar zijn. Klik op de Trainer die je het liefst downloadt:
Download Pagina The Tale of Bistun (ORIGINAL / +0)
Cherri Andrea640360