Trainer voor: Power and Revolution 2022 Edition (6.82 E22)

Je zal veel Trucs toevoegen: Maximale populariteit , Zeer lage inflatie , Mega-industrie en BBP , Snelheid van spelen en nog veel meer.
Power and Revolution 2022 Edition: Verhaal van het Spel

Welkom op de relatieve pagina van de trainer van Power and Revolution 2022 Edition. U zult zeker tevreden zijn met het materiaal dat we hebben gevonden, want dit is een site die volledig is gewijd aan de trainers en trucs voor videospelletjes.

De gids is mogelijk niet 100% compleet! Als je iets hebt gevonden dat we niet hebben, contacteer ons of reageer op dit artikel, en we zullen graag datgene koppelen wat je ons hebt gestuurd met wat al bestaat.

We hebben goed nieuws! We hebben ook de trucs voor dit spel. In deze pagina gewijd aan de trucs van Power and Revolution 2022 Edition vind je alle trucs, codes en ontgrendelaars die je ervaring met dit spel zeker zullen verbeteren.

Nieuwe editie van de moderne wereldsimulator waarin je speelt als staatshoofd of lid van de oppositie!Belangrijke ontwikkelingen: de oorlog in Oekraïne en de nasleep ervan, complottheorieën, nepnieuws, inmenging van inlichtingendiensten, dierenwelzijn en klimaatdoelen.

Laten we nu verder gaan om je de trainer te tonen na de inleiding die we zojuist geschreven hebben. Raadpleeg voor het downloaden de gebruikershandleiding om er zeker van te zijn dat u geen fouten maakt.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Maximale populariteit
  • Zeer lage inflatie
  • Mega-industrie en BBP
  • Snelheid van spelen


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Power and Revolution 2022 Edition: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Voorzitter
NumPad1: Maximale populariteit
# Economie
NumPad2: zeer lage inflatie
NumPad3: Mega-industrie en BBP
# Spel
NumPad4: spelsnelheid

Opmerkingen

Als je een spel LAADT, zodra het spel LAADT, pauzeer dan het spel en KLIK vervolgens op het PORTRET VAN DE PRESIDENT RECHTS BOVENAAN DE WERELDKAART zodat de manager weet welke NATIE je bent, de opties zullen correct werken. /p>
Cherri Andrea640360