Trainer voor: Call of the Wild: The Angler (ORIGINAL)

Je zal veel Trucs toevoegen: De vis blijft aan de haak Super kracht van de lijn , Snelheid van spelen , Bewerken: geld , Bewerken: XP en nog veel meer.
Call of the Wild: The Angler: Verhaal van het Spel

Welkom bij het artikel op deze site gelinkt aan de trainer van Call of the Wild: The Angler. Op deze zelfde pagina vindt u ook een gebruikersgids waarmee u alle trucs kunt activeren die deze trainer belooft toe te voegen.

Als je denkt dat je materiaal hebt om aan het artikel toe te voegen, stuur het ons dan door contact met ons op te nemen en we zullen graag alles hier op deze pagina publiceren.

Niet alleen de trainer! Voor jou zijn er ook de trucs en codes van Call of the Wild: The Angler. Op de speciale pagina van de trucs van dit spel zijn er paragrafen gewijd aan hoe je vals kunt spelen met dit spel en om nieuwe spelmodi te ontgrendelen, bovenop de lijst met de Achievements en hoe je ze kunt bekomen.

De makers van theHunter: Call of the Wild presenteren een genre-tartende viservaring!Verken een uitgestrekte open wereld op zoek naar de perfecte visplek.Vaar alleen of in gezelschap over de wateren en streef ernaar een topvisser te worden.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • De vis blijft aan de haak Super kracht van de lijn
  • Snelheid van spelen
  • Bewerken: geld
  • Bewerken: XP


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Call of the Wild: The Angler: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Vissen
NumPad1: De vis blijft aan de haak
NumPad2: Superkracht van de lijn
# Spel
NumPad3: spelsnelheid

Editor-opties

# Valuta
Geld
# Vooruitgang
XP
Cherri Andrea640360