Trainer voor: Doraemon: Story of Seasons - Friends of the Great Kingdom ()

Je zal veel Trucs toevoegen: , , , en nog veel meer.
Doraemon: Story of Seasons - Friends of the Great Kingdom: Verhaal van het Spel

Welkom bij Apocanow! Dit artikel toont de trainer van het spel Doraemon: Story of Seasons - Friends of the Great Kingdom en bevat een kleine gids voor het gebruik ervan. Op aparte pagina's vind je ook alle eventuele walkthroughs en trucs van het spel.

Als je nog in het bezit bent van iets anders dat kan integreren in deze gids en je wilt dit delen, aarzel dan niet! We zijn altijd beschikbaar om ons materiaal aan te vullen en alles beschikbaar te stellen aan onze bezoekers.

Wil je uit de profielen gaan? We hebben de trucs voor Doraemon: Story of Seasons - Friends of the Great Kingdom. Bezoek de truccenpagina en geheimen van Doraemon: Story of Seasons - Friends of the Great Kingdom steeds op apocanow. Je vindt alle trucs, codes, ontgrendelaars en de doelstellingen met de uitleg over hoe je ze kunt overkomen. Niets beters om je plezier te vergroten met Doraemon: Story of Seasons - Friends of the Great Kingdom.

Noby en zijn vrienden zijn terug in een geheel nieuw hoofdstuk van Doraemon Story of Seasons!Kweek planten, kweek dieren en gebruik de speciale gadgets van Doraemon om je vrienden te helpen in een leuk en ontroerend verhaal dat geschikt is voor alle leeftijden.

Bedankt voor het lezen van deze korte inleiding. Laten ons nu de gids voor de trainer tonen en de knop om hem te downloaden.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Doraemon: Story of Seasons - Friends of the Great Kingdom: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders vermeld, drukt u in het hoofdmenu op F1.
Luister naar Trainer geactiveerd.
Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# Speler
NumPad1: onbeperkte weerstand
NumPad2: Onbeperkte gieter
NumPad3: Onbeperkt gebruik van zaden
NumPad4: snelle bewegingssnelheid
# Gewassen
NumPad5: eenvoudig verzamelen
# Gereedschap
NumPad6: gemakkelijk stenen breken en bomen hakken
# Omgeving
NumPad7: simuleert regen aan het begin van de dag
NumPad8: Tijdslot
# Karakters
NumPad9: stel de waarde van de
relatie in # Spel
Vermenigvuldigen: spelsnelheid
Cherri Andrea640360