Trainer voor: Cobalt Core (1.0.6)

Je zal veel Trucs toevoegen: Onbeperkte romp, Onbeperkte energie, Onbeperkte beweging, Zwakke vijanden en nog veel meer.
Cobalt Core: Verhaal van het Spel

We presenteren u de Apocanow-pagina gewijd aan de trainer van Cobalt Core! Hier zullen we uitleggen hoe je hem moet installeren en gebruiken, met de bedoeling om de trucs te activeren en nieuwe delen van het spel te ontgrendelen.

Als u weet heeft over ander materiaal over de trainer en u kan deze gids verbeteren, willen we graag de details weten. Neem contact met ons op of reageer op dit artikel! Je zal alle gebruikers helpen die op zoek zijn naar een goed gemaakte gids voor dit onderwerp.

Beschikbaar op deze site zijn ook de trucs van Cobalt Core: met deze cheats en de strategieën kun je het einde van het spel bereiken zonder enig probleem en om het even welk soort obstakel overwinnen. U vindt dit allemaal op onze officiële pagina gewijd aan trucs van Cobalt Core

Een sci-fi roguelike deckbuilder met een diepgaande nieuwe single-axis variant op tactisch gamen!Ontwijk de raketten, stel je kanonnen op een rij en lanceer ze de lucht in... Ontdek dan de bodem van deze tijdlussen, voordat het te laat is!

Na deze inleiding over het spel, is hier de trainer die we je hebben beloofd. Je kunt de gids bekijken en de trainer downloaden op uw pc.

Download Trainer

Deze trainer voegt de volgende trucs toe aan dit spel:
  • Onbeperkte romp
  • Onbeperkte energie
  • Onbeperkte beweging
  • Zwakke vijanden
  • Gamesnelheid


  • Copyright-naleving

    Het programma dat u gaat downloaden, is niet gemaakt door Apocanow. We hebben echter toestemming om te publiceren, publicatie en verspreiding door de auteurs van de Trainer van Cobalt Core: PC Trainer. De inhoud van de bestanden is virusvrij, hoewel het soms als vals positief kan worden geactiveerd.

Deze trainer activeren

Tenzij hieronder anders aangegeven, drukt u op F1 in het hoofdmenu.Luister naar geactiveerde Trainer. Druk op de gewenste sneltoets. Alle sneltoetsen kunnen op de trainer worden gewijzigd.

Traineropties

# spelerNumPad1: onbeperkt romp NumPad2: onbeperkte energieNumPad3: onbeperkte beweging# vijandenNumPad4: zwakke vijanden# gameplayNumPad5: spelsnelheid
Cherri Andrea640360